Kino4ua.com
480p
R

Хроніки Дванадцяти Королівств / Дванадцять королівств (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Juuni Kokuki / The Twelve Kingdoms
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кобаясі Цунео
Тривалість:
1 серія: 00:25:00 (цілком серій: 45)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Тоніс, Субтитри
Героїня серіалу завжди намагалася наслідувати і відповідати, вона була гарною дівчинкою в школі, вчилася на відмінно і була лідером класу. Вона навіть пофарбувала волосся в золотистий колір і намагалася бути не такою, як усі. Але коли 17-річна Йоко Накадзіма опинилася у власному світі у Дванадцяти Королівствах, вона зрозуміла, що все, що вона робила, було даремно.
Навіщо бути боягузливим лицеміром, якщо людям не цікава справжня ти? Люди завжди намагаються вкрасти. Не можеш знищити - вкради. Якщо не це, вкради щось інше. Неможливо очікувати ласки від незнайомця, який проходить повз. Йоко зрозуміла, що мусить бути чесною і бути собою. Якщо вона народилася такою, то не ховатиметься за іншими образами. Якщо це те, що вона повинна була зробити, то вона могла зробити це в будь-який час.
Світ Дванадцяти Королівств має величну красу, характерну для стародавніх китайських легенд і зачаровує містичним Сходом. Гірські вершини і лісові хащі, міста і села, міські стіни і собори, безкраї океани і відокремлені країни... Це матеріал для дивовижного дійства в думках Лао-цзи та Конфуція. ©Kino4ua Хроніки Дванадцяти Королівств / Дванадцять королівств (1 Сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?