Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Укурені / Обкурені / Накурені

Рік:
Ор. назва:
Up in Smoke
Країна:
США
Режисер:
Лу Адлер, Томмі Чонґ
Тривалість:
01:25:49
Переклад:
Українська мова Ббагатоголосе закадрове професійне | UAMAX
Переклад:
Original English Лу Адлер, Томмі Чонґ
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Усе починається з того, що головний герой Чіч вирішує поїхати в Лос-Анджелес. Дорогою він зустрічає другого персонажа Чунга і парочка спільно вирушає в дорогу. У них багато спільного, а особливо їх зближує любов до трави, під дією якої наші герої потрапляють у різні смішні ситуації та безглузді історії. Заблукавши десь у Мексиці, вони намагаються знайти правильний шлях, але це в них не особливо виходить, оскільки перебувають під впливом наркотичної речовини. Фільм переповнений гумором і деякі жарти досить довго не виходять з голови, викликаючи чергову посмішку. Творці кінофільму досить трепетно поставилися до створення повноцінної комедії, і це їм вдалося на відмінно, оскільки після перегляду ні в кого не викликає сумнівів, до якого жанру його варто віднести. ©Kino4ua Укурені / Обкурені / Накурені 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?