Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Чорна Пантера: Ваканда назавжди

Рік:
Ор. назва:
Black Panther: Wakanda Forever
Країна:
США
Режисер:
Раян Куглер
Тривалість:
02:41:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Т'Чалла, король Ваканди, помирає від хвороби, яку, на думку його сестри Шурі, можна було вилікувати за допомогою «серцеподібної трави». Шурі намагалася синтетично відтворити квіти після того, як вони були знищені Кіллмонгером, але безуспішно.

Через рік на Ваканду тиснуть інші країни, щоб вони поділилися своїм вібраніумом, а деякі сторони намагаються вкрасти його силою. Рамонда благає Шурі продовжити дослідження серцеподібної трави, сподіваючись створити нову Чорну пантеру, яка захищатиме Ваканду, але вона відмовляється, оскільки вважає, що Чорна пантера — постать минулого. Погоня за вібраніумом спонукала ЦРУ використовувати нову машину для виявлення вібраніуму, щоб знайти те, що вони вважають підводним родовищем вібраніуму. Вся пошукова група зазнає нападу і вбита Немором і його синешкірими людьми, що дихають водою, але ЦРУ вважає, що відповідальність за це лежить на Ваканді. Немор вирушає до Рамонди та Шурі, легко обминаючи посилену систему безпеки Ваканди. Він звинувачує Ваканду на початку вібраніумної лихоманки і каже їм знайти та передати йому вченого, відповідального за машину для виявлення вібраніуму, інакше він нападе на Ваканду. ©Kino4ua Чорна Пантера: Ваканда назавжди 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?