Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Рожева пантера

Рік:
Ор. назва:
The Pink Panther
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Блейк Едвардс
Тривалість:
01:55:07
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1, AMC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Шах вигаданої близькосхідної держави Лугаша дарує своїй єдиній дочці, принцесі Далі, найбільший алмаз у світі — «Рожеву пантеру», названий так тому, що всередині алмазу є вкраплення, що нагадує контури цього звіра. Коли Дала виростає, у Лугаші відбувається революція, але принцеса встигає взяти з собою алмаз, вирушаючи у вигнання до Європи.

Принцеса (Клаудія Кардинале) проводить зиму на гірськолижному курорті Кортіна-д'Ампеццо, привізши з собою алмаз. Там же розташувався і британський аристократ і плейбой сер Чарльз Літтон (Девід Нівен), який насправді є міжнародним злодієм на прізвисько «Привид» і фахівцем з крадіжки коштовностей і має намір вкрасти «Рожеву пантеру». До нього приїжджає американський племінник Джордж (Роберт Вагнер), який збирається самостійно викрасти алмаз, звинувативши в крадіжці "Привида", але не знає, що "Привид" - його дядько.

Вважаючи, що «Привид» планує викрасти алмаз, Сюрте відряджає до Кортіна інспектора Жака Клузо (Пітер Селлерс), який займається цією справою. Справа ускладнюється тим, що дружина Клузо, Симона (Капучіне), є коханкою сера Чарльза і допомагає йому у влаштуванні пограбувань, про що інспектор, звичайно ж, не підозрює. Побачивши Симону, її закохується і Джордж Літтон.

Сер Чарльз старанно доглядає принцесу, готуючись до крадіжки, тоді як Клузо потрапить у комічні ситуації. На балі-маскараді, влаштованому принцесою, сер Чарльз, який об'єднав зусилля, з племінником намагаються викрасти алмаз, проте Клузо вдається наздогнати і заарештувати їх. Насправді алмаз був прихований принцесою в іншому місці і, щоб не віддавати його народу своєї країни, вона використала бажання «Примари» вкрасти «Рожеву пантеру» для відведення очей. Під час суду над сером Чарльзом у кишеню до Клузо, який готується давати свідчення, Симона підкидає алмаз, переданий їй після невдалої крадіжки принцесою Далою, яка відчуває до сера Чарльза теплі почуття. Після його виявлення Клузо заарештовують замість Літтонов, проте несподівано він стає національним героєм і кумиром мільйонів. ©Kino4ua Рожева пантера 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?