Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Слід Рожевої пантери

Рік:
Ор. назва:
Trail of the Pink Panther
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Блейк Едвардс
Тривалість:
01:36:550
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли знаменитий діамант знову крадуть із Лугаша, інспектора Клузо (Пітера Селлерса) призначено на розслідування справи, незважаючи на всі протести Дрейфуса (Герберт Лом). Клузо вирушає до Лондона, щоб вивчити особистість сера Чарльза Літтона. Дорогою в аеропорт випадково Клузо стає причиною вибуху машини і вважає, що хтось намагається вбити його. Тому на час польоту Клузо маскується, щоб обдурити вбивць. Однак його маскування призводить до нерозуміння між ним та Скотланд-Ярдом.

Тим часом стає відомо, що хтось справді спробує вбити Клузо, тож начальство скасовує його поїздку до Лугаша. Однак помилково Клузо все ж таки отримує від Дрейфуса доручення в'їхати на територію країни, де пропадає без сліду.

За розслідування його зникнення береться чарівна журналістка Марі Жуве (Джоана Ламлі) — вона починає опитувати всіх, з ким Клузо мав справу за останні кілька років, дізнаючись про дитинство інспектора, його участь у французькому Опорі. Жуве виходить на мафію, очолювану Бруно Лангоїсом (Роберт Лоджіа). Лангоїс попереджає Жуве про те, що необхідно припинити пошуки інспектора Клузо. Жуве повідомляє Дрейфусу про погрози Ланґоїса, який змушує дівчину зупинити пошуки Клузо. Однак Марі розуміє, що Клузо живий, і тільки вона зможе його знайти! ©Kino4ua Слід Рожевої пантери 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?