Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Прокляття рожевої пантери

Рік:
Ор. назва:
Curse of the Pink Panther
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Блейк Едвардс
Тривалість:
01:50:26
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Зникає старший інспектор Клузо, який розслідував справу про зниклого діаманта дуже великого розміру. За завданням влади, інспектор Дрейфус має негайно розпочати розшук інспектора. Проте Дрейфус не зацікавлений у успішному розкритті цієї справи і, спеціально, призначає найтупішого поліцейського у світі, шукати Клузо. Суперкомп'ютер Інтерполу вибирає детектива з Нью-Йорка, який як дві краплі води схожий на інспектора Клузо. Розтяпа з Нью-Йорка в перший же день, виправдовує себе, і випадково відправляє Дрейфуса до лікарні, а потім починає безглузді та абсурдні розшуки Клузо. Чим закінчаться ці пошуки, і чи знайдеться Клузо? ©Kino4ua Прокляття рожевої пантери 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?