Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Рожева пантера знову завдає удару

Рік:
Ор. назва:
The Pink Panther Strikes Again
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Блейк Едвардс
Тривалість:
01:43:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1, AMC
Переклад:
Російською - Оригінал
Колишній інспектор Шарль Дрейфус внаслідок подій, що відбувалися у попередньому фільмі, потрапляє до психіатричної лікарні. Після тимчасового поліпшення він знову стає одержимий ідеєю вбивства Жака Клузо.

Дрейфусу вдається втекти з лікарні і він організує замах на Клузо, змайструвавши бомбу. Будинок Клузо майже повністю знищено вибухом, але сам інспектор залишається живим. Дрейфус готує наступну спробу із застосуванням набагато руйнівнішої зброї, для чого викрадає спеціаліста з ядерної фізики професора Фассбіндера та його доньку Марго. Дрейфус шантажує професора, змушуючи його створити пристрій, здатний прати (у буквальному значенні слова) будинки, міста та країни. Стурбоване світове співтовариство вирішує виконати вимогу Дрейфуса знищити ненависного йому Клузо та споряджає загін найманих убивць. Тим часом інспектору Клузо доручають розслідування зникнення професора Фассбіндера. ©Kino4ua Рожева пантера знову завдає удару 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?