Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Заколот на «Кейні»

Рік:
Ор. назва:
The Caine Mutiny
Країна:
США
Режисер:
Едвард Дмитрик
Тривалість:
02:04:35
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Закінчивши військове училище, Вілліс Кейт отримує наказ проходити службу на "Кейні" - старому переобладнаному судні, яке є частиною флоту США під час Другої світової війни. Незабаром на кораблі з'являється капітан Філіп Квіг, чиї лідерські якості і здатність керувати бойовим судном ставляться під серйозний сумнів. Офіцер-зв'язківець Том Ківер відчуває до Квіга сильну неприязнь, а потім переконує Стіва Меріка, старшого помічника, в тому, що капітан психічно неврівноважений. Апогей настає, коли Мерік вирішує відсторонити Квіга, що згодом обертається військовим трибуналом для заколотників... ©Kino4ua Заколот на «Кейні» 1954 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?