Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Балерина

Рік:
Ор. назва:
Ballerina
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Чун-Хюн Лі
Тривалість:
01:33:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Головна героїня гостросюжетного бойовика, не грала, як інші дівчатка в дитинстві в посудку і доньки і матері. У малятка був такий самий набір іграшок, як і в середньостатистичного хлопчиська, який складався зі збройового арсеналу, для того, щоб пізнавати ази війни та бойових дій. Різниця лише в тому, що всі ці іграшки лише номінально можна було назвати такими, адже всі вони по-справжньому могли завдати шкоди противникові, поранити його і навіть вбити, якщо маленькій дівчинці заманеться повеселитися по-дорослому. Річ у тім, що в юній леді спочатку виховували такі якості, як холоднокровність, недовірливість, хоробрість і мужність, що змалку дало змогу дівчині навчитися постояти за себе. Таку манеру виховання обрали неспроста, адже її оточення завжди складалося з найманих убивць, кожен день для яких міг стати останнім.


У нинішній час головна зухвала героїня не здригнеться і мускулом, якщо проти неї підуть всі члени мафіозного угруповання, будь-якої кримінальної організації і навіть не втече, якщо побачить перед собою чорта з пекла. Дівчині абсолютно байдуже, хто став на її шляху, адже її було створено, як машину-вбивцю, і вона має низку неабияких смертельних технік kinotochka.co, які можуть змусити здригнутися найпрофесійнішого кілера. Вона безпринципна, жорстока і точна, як хірург у своїх намічених цілях і давним-давно прорахувала кожен міліметр свого подальшого амбітного кроку. Очі героїні наповнені кров'ю, а у свідомості витає лише ураганне бажання помститися тим людям, які знищили членів її сім'ї. Смертельну карательку абсолютно не хвилюють наслідки, як багато жертв буде в підсумку і чим закінчиться вся ця брудна історія. Вона знає мету і нищівно прямує її чітким слідом, наче акула, що відчула кров, щоб отримати душевний спокій і покарати тих, кого вона вважає наймерзеннішими й найогиднішими покидьками планети Земля. Це буде знатна кривава битва, в якій виживе далеко не кожен... ©Kino4ua Балерина 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?