Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Солдатики

Рік:
Ор. назва:
Small Soldiers
Країна:
США
Режисер:
Джо Данте
Тривалість:
01:49:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Компанія з виробництва іграшок було придбано оборонним виробником. Новий жорсткий власник наказує своїм людям створити іграшки, які насправді робитимуть те, що вони роблять у рекламних роликах. Компанія зібралася зробити солдатиків із батареями та інтелектом. Розробники запускають лінію іграшок з використанням чіпа X-1000, який також є "мозком" бомб та іншої військової техніки. Коли ці іграшки потрапляють на прилавки, розпочинається війна. Іграшкові персонажі діляться на два табори: тихі та смішні Горгоніти та професійні десантники-вбивці. Коммандос – серйозні та дуже прямолінійні солдатики, які запрограмовані виконувати свій обов'язок. На чолі Горгонітов стоїть задумливий йод-майстер під назвою Арчер. Здебільшого це маленькі персонажі, які відрізняються один від одного. Окула, наприклад, – це очне яблуко із трьома кінцівками. Серед командосів найкрутіші хлопці: це Чіп Хазард і Бутч Міток. Підліток Алан випадково стає частиною іграшкових воєн. Його нова подруга Крісті отримує шок, коли бачить ляльки, оснащені чіпами X-1000. Солдатики вже змогли «відключити» батьків Алана, підсипавши катапультою їм снодійне. Два підлітки відіграють роль миротворців у цій війні. Як вона закінчиться? ©Kino4ua Солдатики 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?