Kino4ua.com
HD 720p
R

Іграшкові солдатики

Рік:
Ор. назва:
Toy Soldiers
Країна:
США
Режисер:
Деніел Петрі мол.
Тривалість:
01:52:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий, жвавий і непокірний хлопчина Біллі Теппер проходить навчання в закритій приватній школі для хлопчиків, яка була заснована в далекому 1881 році. У цій школі навчаються лише діти із забезпечених та відомих сімей, які можуть дозволити своїм дітям дороге навчання. Будні Біллі проходять не лише за навчанням та фізичною підготовкою, але також за постійними жартами та розіграшами, які хлопець прокручує разом із приятелями. Проте після того, як школу захоплює група терористів, героєві фільму Іграшкові солдатики доведеться пережити чимало небезпечних пригод. Вони вимагають звільнення з в'язниці свого ватажка Луїса Калі, який перебуває там через свою злочинну діяльність. Якщо вимоги банди не будуть виконані, то злочинці не роздумуючи вбиватимуть діточок. Ось тільки злочинці не очікували, що юні хлопці не впадуть у паніку, а дадуть відсіч. ©Kino4ua Іграшкові солдатики 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?