Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Екстремали

Рік:
Ор. назва:
Extreme Ops
Країна:
Німеччина, Велика Британія, Люксембург
Режисер:
Крістіан Дюгай
Тривалість:
01:33:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Через брак фінансування, комерційний директор рекламного агентства Джефрі змушений пообіцяти замовнику рекламний ролик із реальними зйомками на лоні природи замість комп'ютерної графіки. Щоб зняти справжню лавину у горах, він збирає команду екстремалів, які готові працювати у небезпечних умовах. Разом із професійним режисером Яном, невелика команда рекламників вирушає до Австрії, де на них чекають важкі зйомки в Альпах. Група селиться в недобудованому готелі прямо на вершині гори, дістатися якого можна тільки за допомогою підйомника, але це місце якнайкраще підходить знімальній групі для зйомок рекламного ролика серед засніжених вершин, а також для розваги. Проте екстремали не здогадуються, що цей готель також є чудовим місцем для притулку банди небезпечних терористів, які замислили серйозний злочин. Ситуація ускладнюється тим фактом, що злочинці вважають рекламників за таємних агентів спецслужб, яких потрібно позбутися. Тепер компанія має серйозну боротьбу за виживання. ©Kino4ua Екстремали 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?