Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мій злочин

Рік:
Ор. назва:
Mon crime
Країна:
Франція
Режисер:
Франсуа Озон
Тривалість:
01:42:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Бідна, безталанна, але чарівна дурепа намагається досягти режисерської поваги, прославитися і захопити своєю пишністю численних шанувальників. Амбітна дівчина сподівається швидко пробитися в паризькому бомонді, але на неї чекають тільки невтішні відгуки від продюсерів і непристойні пропозиції. Незабаром видатного менеджера в театральному середовищі вбивають, а підозри поліції падають на нещасну претендентку, яка не зуміла підкорити чоловіка своїм акторським шармом. Бідолаха ризикує опинитися за ґратами, не маючи зв'язків і заступників, які їй протегують. Напориста молода представниця юридичної контори викликається захищати недосвідчену підсудну. Переконливі аргументи, наведені Полін на розгляді справи, дають змогу перевернути факти, здобуті сищиками. Жорстока розправа відтепер кваліфікується, як вимушений захід самооборони, а підозрювана отримує свободу. Жіночий тандем нагороджується увагою громадськості, журналісти в деталях описують їхню неймовірну історію. Прикра пригода практично стирається з пам'яті, але нещасливий збіг обставин веде до розкриття непрямих подробиць злочину, ігнорувати які буде складно. ©Kino4ua Мій злочин 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?