Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Кохання і смерть

Рік:
Ор. назва:
Love and Death
Країна:
США, Франція
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:24:58
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Фільм починається з розповіді головного героя, Бориса Дмитровича Грушенка (Вуді Аллен), який сидить у в'язниці, чекаючи на смертну кару. Він згадує своє дитинство, сім'ю, своїх батьків, братів Івана та Миколу. Його батько володіє маленьким шматком землі, який постійно носить із собою, а мати пече чудові млинці. Бориса з дитинства хвилюють питання про сенс життя і про існування Бога. Гуляючи лісом, він зустрічає видіння - Смерть у вигляді безликої фігури в білому одязі, з косою в руці. На всі запитання Бориса про загробний світ і Бога Смерть відповідає, що він цікавий хлопчик і що вони ще зустрінуться.

Борис виростає і закохується у свою двоюрідну сестру Соню (Даян Кітон), з якою веде філософсько-теологічні дискусії, запевняючи її, що Бога немає і що життя не має сенсу. Соні роблять пропозицію вісімдесятирічний Сергій Іванович Мінсков і багатий торговець оселедцем Леонід Восковець. Соня оголошує Борису, що вона закохана в його брата Івана, п'яницю, картяра і дурня.

Коли приходить звістка, що Наполеон напав на Австрію, пацифіст Борис боягузливо відмовляється від військової служби, але батьки і брати змушують його піти на війну. Перед від'їздом трьох братів до діючої армії Іван освідчується Анні Івановій, і обурена Соня спочатку приймає пропозицію Мінськова, але коли той раптово вмирає на місці від розриву серця, стає дружиною торговця оселедцем. Соня терпіти не може чоловіка і постійно зраджує йому. ©Kino4ua Кохання і смерть 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?