Kino4ua.com
480p
CCR

Сторонній

Рік:
Ор. назва:
Lo Straniero
Країна:
Італія, Франція, Алжир
Режисер:
Лучіно Вісконті
Тривалість:
01:38:12
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Дія картини відбувається у 1930-ті роки у Французькому Алжирі. Розповідь ведеться від імені дрібного клерка на ім'я Мерсо (Марчелло Мастроянні) і складається з кількох епізодів. Епізод перший. Поїздка Мерсо на похорон матері, де він, на думку оточуючих, не висловив належним чином почуття втрати. Епізод другий. Наступного дня після похорону Мерсо на пляжі починає стосунки з колишньою колегою (Анна Каріна), яку не любить. Епізод третій. Стосунки Мерсо з дурним і агресивним сусідом зі злочинними нахилами та їх спільна поїздка на море, під час якої Мерсо абсолютно безглуздо вбиває араба. Єдиним спонукальним мотивом його вчинку стали втрата контролю над собою внаслідок спеки та випитого алкоголю, а також елементарний ланцюг випадковостей (ненавмисна зустріч, блиснутий ніж у руці у араба, пістолет у кишені у Мерсо). Епізод четвертий. Арешт Мерсо і суд, під час якого його звинувачують і засуджують на смертну кару не стільки за те, що він убив людину, скільки за те, що поводився не так, як належить на похороні матері. ©Kino4ua Сторонній 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?