Kino4ua.com
HD 720p
R

Солодке життя

Рік:
Ор. назва:
La Dolce Vita
Країна:
Італія, Франція
Режисер:
Федеріко Фелліні
Тривалість:
02:55:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Тоніс
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія відбувається у Римі у 1950-х роках. Популярний письменник і журналіст Марчелло Рубіні (Марчелло Мастроянні) обертається у світських колах, він популярний, обласканий аристократією та богемою, він бажаний гість на всіх вечірках, проте щось його турбує. У його житті є Емма (Івонн Фурно), яка не належить до богеми, яка обожнює його і мріє про традиційний шлюб, всі її думки зосереджені на коханому, однак саме її простота і відштовхує від неї Марчелло, який сам не знає, чого хоче: сьогодні він зраджує Емме з Маддаленою (Анук Еме), завтра - з американською кінозіркою Сільвією (Аніта Екберг). Здається, він справді закохується в цих жінок, проте вранці їх чари розсіюються і головний герой знову не розуміє, куди і навіщо він іде.

Він то надихається буржуазною чарівністю сім'ї Штайнерів, то все готовий зробити для батька, якого майже не бачить. Коли Емма намагається накласти на себе руки, він, здається, розуміє, що любить її і потребує її, але наступного ж дня вплутується в чергову любовну пригоду. Після жахливого самогубства талановитого, що боїться життя та своєї незначності Штайнера (він убив і своїх улюблених дітей), який раніше переконував Марчелло звернутися до творчості, виникає бунт проти навколишнього світу, надія на катарсис, але знову лише ненадовго. ©Kino4ua Солодке життя 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?