Kino4ua.com
480p
R

Ну ти й недоумок / Ну, ти й телепень!

Рік:
Ор. назва:
You Stupid Man
Країна:
Канада, США, Німеччина
Режисер:
Браян Барнс
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У той час, коли письменник Оуен робить несподіване - їде в Лос-Анджелес, щоб побачитися з коханою дівчиною Хлоєю, він виявляє, що вона обдурила його. З розбитим серцем Оуен повернувся до Нью-Йорку, де його друзі Діана та Джек влаштували йому побачення наосліп з однією дівчиною на ім'я Надін. Вони спочатку не подобаються один одному, але потім стають найкращими друзями, а Надін потай ще й закохується в нього. У день народження вони проводять незабутню ніч разом. На ранок наступного дня Хлоя повертається до Нью-Йорка, бо втратила роботу в телепередачі. Дівчина вибачається в Оуена і мріє, щоб він повернувся знову до неї, але він каже, що має добре подумати. Надін тільки почала мріяти про щастя з коханою людиною, і повернення Хлої зробило її дуже нещасною. Ось тільки Оуен розуміє, що вже не любить Хлою і що сенс всього його життя – це Надін. ©Kino4ua Ну ти й недоумок / Ну, ти й телепень! 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?