Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Воскресити чемпіона / Воскресіння чемпіона

Рік:
Ор. назва:
Resurrecting the Champ
Країна:
США
Режисер:
Род Лур'є
Тривалість:
01:52:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ДІМ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Герой молодий хлопець Ерік Кернан працює простим журналістом у місцевій газеті, він намагається домогтися успіху на обраному терені, пише безліч статей, але весь час залишається в тіні свого легендарного батька. Одного разу, він стикається на вулиці з бездомним, який називає себе Чемпіоном. Поговоривши з незнайомцем, Ерік з'ясовує, що ця людина ніхто інший, як знаменитий у минулому боксер Боб Саттерфілд. Бажаючи допомогти Бобу, Ерік пише сенсаційну статтю про колишнього чемпіона, тим самим воскрешаючи зірку боксу. Новина про те, що чемпіон Саттерфілд став бомжем, шокує громадськість і людей зі спортивного світу. Стаття Еріка набуває небувалого успіху, а він отримує визнання колег, які нарешті побачили в ньому відмінного журналіста. Кар'єра Еріка пішла в гору, він став затребуваним, його запрошують на різні шоу, стосунки з дружиною і сином налагодилися, а життя почало приносити радість. Але несподівано все руйнується, як картковий будиночок, адже справжня правда про чемпіона виявилася зовсім іншою. ©Kino4ua Воскресити чемпіона / Воскресіння чемпіона 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?