Kino4ua.com
R

Убити посланця

Рік:
Ор. назва:
Kill the Messenger
Країна:
США
Режисер:
Майкл Куеста
Тривалість:
01:51:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм, заснований на реальній історії по книзі Ніка Ша «Убити гінця». Все почалося з того, що журналіст Гаррі Уебб в 1996 році опублікував серію викривальних статей про зв'язок ЦРУ з озброєним переворотом в Нікарагуа і наркотрафіком в штат Каліфорнія. За це репортер отримує Пулітцерівську премію. Вбити журналіста - значить визнати всі свої злочини, громадськість цього не пробачить. Тому на головного героя чинять всебічний тиск. Гаррі втратив роботу, в інших видавництвах друкуються спростування статей, над якими він працював, життя його та близьких знаходиться в небезпеці. Але борець за правду не збирається опускати руки і опубліковує книгу з результатом свого власного незалежного журналістського розслідування. Постійні стеження і загрози з боку держслужбовців, високопоставлених чиновників і наркоторговців сильно похитнули психічне здоров'я журналіста, все це приводить його до думки про самогубство. ©Kino4ua Убити посланця 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?