Kino4ua.com
480p
PG

Зла наука (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wicked Science
Країна:
Австралія
Режисер:
Джонатан Шифф
Тривалість:
1 серія ~ 25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головний герой - талановитий учений Тобі Данкрофт, який не має великої кількості друзів, але тим не менш намагається налагоджувати стосунки з однолітками. Інший герой - самовпевнений і чарівний модник Найт, який завжди перебуває в центрі уваги і знає, як привернути увагу до себе. Одного дня Тобі та Найт випадково об'єднують свої зусилля і, використовуючи наукові знання та чисту енергію, створюють пристрій, який дає їм змогу виконувати звичайні повсякденні завдання з неймовірною легкістю. Однак, коли вони починають використовувати цей пристрій для своїх особистих інтересів, вони дізнаються, що будь-який науковий експеримент має свою ціну, і вони повинні боротися з наслідками своїх дій. ©Kino4ua Зла наука (1, 2 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?