Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Я прокинулась вампіркою (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
I Woke Up a Vampire
Країна:
Канада
Режисер:
Майкл МакГоун, Воррен П. Сонода, Джессі Шамата
Тривалість:
1 серія: ~ 26 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Головна героїня досі вела життя звичайної школярки і не вважала, що володіє якимись особливими талантами. Однак після свого тринадцятого дня народження дівчинка несподівано дізнається, що має надприродні здібності. Причиною цього стало походження Кармі, адже вона, виявляється, - одночасно вампір і людина. Нові можливості приносять героїні не лише користь, а й шкільні проблеми.

Це історія, мова в якій піде про дівчинку на ім'я Кармі. Вона завжди жила цілком звичайним і нічим непримітним життям. Проте незабаром все починає змінюватися, причому вкрай неординарним і несподіваним чином. У певний момент виходить так, що вона стикається з такою проблемою, про яку не здогадувалася. Виявляється вона є наполовину вампіром, а на другу половину людиною. ©Kino4ua Я прокинулась вампіркою (1, 2 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.1
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?