Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шкільні страшилки: Серіал (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
School Tales the Series
Країна:
Таїланд
Режисер:
Танадол Нуалсут, Путіпонг Сайсікаєв, Сонгсак Монгколтонг
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
"Шкільні історії" - це антологія, що складається з 8 короткометражних серій, натхненних комічними історіями. Спільним всім історій жахів і те, що вони розгортаються у шкільних приміщеннях. У серіалі зібрано роботи кількох тайських режисерів.

Згідно з шкільною казкою, щодня на дошці в кімнаті 6/4 пишеться назва книги, і якщо не принести її до школи о 8-й ранку, то дух вчителя знайде тебе і вб'є. У центрі цього епізоду виявляється Кью, учень, змушений терпіти знущання однокласників, які змушують його приходити о 7-й ранку і фотографувати назву книги, щоб інші могли підготуватися. Інші учні беруть це до уваги і приносять потрібну книгу, щоб пережити ще один день.

Згідно з іншим шкільним міфом, старшокласниця прокляла весь її клас, перш ніж наклала на себе руки. Секрет успіху прокляття був захований усередині ящика, що опинився десь усередині школи.

Ще одна історія розповідає про дівчинку, яка намагається стати найкрасивішою у школі. Вона готова спробувати все, аби досягти своєї мети. І одного разу доля надає героїні цього епізоду серіалу «Шкільні історії» такий шанс. Але ціна виявляється надто високою. ©Kino4ua Шкільні страшилки: Серіал (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?