Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Пригода в просторі та часі

Рік:
Ор. назва:
An Adventure in Space and Time
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Террі МакДонаф
Тривалість:
01:22:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dzuski
Переклад:
Original English Оригінал
Фільм був випущений до півстолітнього ювілею британського науково-фантастичного серіалу "Доктор Хто". Творці цієї практично документальної картини розповідають нам про непрості обставини і ситуації, які довелося пережити всій знімальній групі на майданчику, щоб домогтися задуманого. Для цього їм потрібно було вірити в те, що у них все вийде, і багато і старанно працювати. Навіть після швидкої і нищівної невдачі ніхто не думає здаватися, а рішення про продовження зйомок стає виправданим і несподівано приносить результати. За 90 хвилин перегляду цього фільму глядач дізнається про те, як все починалося, якими переживаннями були переймаються головні герої і як народжувався серіал "Доктор Хто". ©Kino4ua Пригода в просторі та часі 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?