Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тривожні (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Unsettling
Країна:
США
Режисер:
Кріс Грісмер, Адам Джей Епштейн
Тривалість:
1 серія: ~23 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Еники-беники
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Беккі, сирота, яка все своє коротке життя поневірялася по різних пансіонатах. Одного разу приходить сімейна пара, яка хоче забрати дівчинку до себе жити. Школярка, яка нічого не підозрює, зраділа такій привабливій пропозиції, що лунає від добрих і турботливих дорослих. Давши згоду, вони разом вирушають за місто, де в тиші й усамітненні стоїть старовинний, величезний особняк, у якому їй тепер доведеться обґрунтовуватися і звикати до нових реалій. Переступивши поріг будинку, вона опиняється в протилежному світі, батьки, які здавалися милими, перетворюються на тиранів, на чолі яких їхній рідний син Домінік... ©Kino4ua Тривожні (1 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?