Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Там де заціпеніє твій погляд (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Neoui siseoni meomuneun gote / Where Your Eyes Linger
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хванг Да Сеул
Тривалість:
00:10:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
ЛГБТ

Хан - вже завтра, успадкує від батьків найбільшу корпорацію, ставши першою людиною в місті. Раніше він жив приспівуючи, ніколи не відчував себе відданим комусь, був на позитиві, і ще, життя не обділило героя зовнішністю, він досить красивий і привабливий. Краса допомагала чоловікові ставати в центрі всіх пригод. Однак незабаром усі дізнаються, що насправді, у нього немає друзів, є тільки ті, яким потрібні гроші і вони просто користуються довірою Течжу. Колись зустріч із Гук - старим приятелем, шокувала хлопців. Після одного інциденту, вони назавжди стануть вірними один одному. Гук навчив хлопчину всіх видів бойового мистецтва, став його вчителем. Дивно, але Течжу і у нього єдиний друг. Дуже скоро між ними починаються перші конфлікти, адже в класі, де вони навчаються, з'являється якась Хемі - саме вона стане яблуком розбрату. ©Kino4ua Там де заціпеніє твій погляд (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?