Kino4ua.com

Мумія повертається

Рік:
Ор. назва:
The Mummy Returns
Країна:
США
Режисер:
Стівен Соммерс
Тривалість:
02:10
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Пригодницький фільм "Мумія повертається" (The Mummy Returns) розрахований на будь-яку категорію глядачів, незважаючи на деяку присутність в кадрі напіводягнених дівчат. Це друга частина фільму "Мумія", тому герої ті ж - відважний і чарівний Рік О`Конелл у виконанні Брендана Фрейзера і прекрасна дівчина-єгиптолог Евелін, яку грає Рейчел Вайс. Місце дії все то же - країна пірамід і погано просушених мумій. З'являється і новий цілком очікуваний персонаж - їх син Алекс, точна копія химерного і непосидючого татка. Фільм відповідає всім стандартам пригодницького жанру. У ньому присутні і погоні, і перегони на конях по пустелі, і скарби, ну і звичайно лиходії, які мріють зіпсувати життя шукачам цих самих пригод. До речі кажучи, лиходій той же що і в першій частині - жрець Імхотеп, зобов'язаний своєю шкідливою натурою Адаму Вослоу. І як тільки у нього виходить раз по раз грати запеклих лиходіїв!
І сюжет і самі актори вище всяких похвал. А укупі з неординарними спецефектами вони роблять фільм незабутнім. ©Kino4ua Мумія повертається 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?