Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Растін

Рік:
Ор. назва:
Rustin
Країна:
США
Режисер:
Джордж С. Вульф
Тривалість:
01:48:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
ЛГБТ

Цей фільм розповідає історію активіста Баярда Растіна (Колман Домінго), який був організатором, здатним об'єднати людей усіх прошарків суспільства заради спільної мети, і важливою частиною руху за громадянські права. Драма зосереджується на єдиній главі з життя Растіна, а саме на його роботі зі створення та організації Маршу у Вашингтоні 1963 року за робочі місця і свободу разом із його колегою і другом Мартіном Лютером Кінгом-молодшим (Амл Амін).

Растін - темношкірий активіст нетрадиційної орієнтації, був відомий як член старої гвардії руху за громадянські права, його робота сягала зусиль із десегрегації збройних сил США до, під час і після участі країни у Другій світовій війні. Він відіграв важливу роль у розробці та проведенні автобусного бойкоту в Монтгомері, відстоюючи використання ненасильницької тактики, яка стала моральною основою філософії Мартіна Лютера Кінга. Активність Растіна виходила за рамки расової справедливості та рівності, аж до його смерті 1987 року.

Драма зосереджується на ролі Растіна як чесного організатора, у якого є чудові ідеї, такі, як марш 1963 року. Деяка увага приділяється його особистому життю - здебільшого таємним романам з колегами-активістами Томом (Гас Гелпер) і Еліасом Тейлором (Джонні Раме). Внутрішній конфлікт Растіна викликаний протистоянням з головою Національної асоціації сприяння прогресу кольорового населення (NAACP) Роєм Вілкінсом (Кріс Рок) і американським конгресменом Адамом Клейтоном Пауеллом-молодшим (Джеффрі Райт), а також стосунками, які руйнуються, з Кінгом і товаришем по старій гвардії А. Філіпом Рендольфом. ©Kino4ua Растін 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?