Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Королева Шантеклеру

Рік:
Ор. назва:
La reina del Chantecler / Queen of the Chantecler
Країна:
Іспанія
Режисер:
Рафаель Гіл
Тривалість:
01:48:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Музична мелодрама, поставлена за мотивами роману Хосе Самора, дія якої розгортається в Іспанії на самому початку XX століття. У мадридському театрі-кабаре "Шантеклер" великим успіхом у публіки користуються виступи молодої, вродливої і талановитої співачки Чаріто. Її шанувальники - багаті аристократи і відомі політики - задаровують співачку квітами і дорогими подарунками. Чаріто закохана в журналіста Федеріко. Її мама намагається застерегти доньку, переконуючи її, що Федеріко цікавлять тільки гроші. Чаріто відмовляється в це вірити доти, доки випадково не застає свого коханого з багатою і знатною графинею Каролою. Ображена у своїх найкращих почуттях, Чаріто їде з міста, сподіваючись забути Федеріко і знайти душевний спокій. На сільському святі вона знайомиться з простим і нехитрим юнаком Санті, який з першого погляду закохується в неї і пропонує їй стати його дружиною. Чаріто відповідає молодій людині взаємністю і хоче повністю змінити свій спосіб життя, але вона змушена приховувати від юнака правду про себе, оскільки сім'я Санті дотримується суворих традицій і не прийме у свою сім'ю співачку кабаре. Випадково від знайомих Санті дізнається правду про Чаріто, приходить на її виступ у "Шантеклер", після чого кидається в море. Приголомшеній Чаріто нічого не залишається, як повернутися до свого колишнього життя в "Шантеклері", де на її новому виступі в одній із лож вона знову бачить Федеріко. ©Kino4ua Королева Шантеклеру 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?