Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Пітер Пен

Рік:
Ор. назва:
Peter Pan
Країна:
Австралія, Велика Британія, США
Режисер:
П. Дж. Хоган
Тривалість:
01:53:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Діти сім'ї Дарлінгів живуть дуже дружно, старша сестра постійно грається з братами, зазвичай у піратів, і розповідає їм казки. Але дорослі вирішують, що доньці час дорослішати, полишити дитячі дурниці й готуватися до життя дорослої дівчини-нареченої. Венді та хлопчики дуже засмучені, але раптом їм трапляється нагода продовжити дитинство - полетіти з чарівним хлопчиком Пітером Пеном на острів Нетінебудет. Там, на острові, живуть не тільки загублені хлопчаки, хоробрі індіанці й таємничі русалки, а й пірати на чолі з капітаном Джеймсом Крюком, якому свого часу Пітер відрубав у сутичці праву руку.

Венді закохується в Пітера, і той, здається їй, відповідає взаємністю, але раптово виявляється, що для Пітера їхні стосунки - лише гра, він не знає жодних почуттів і не хоче знати. Венді в сльозах тікає. Тим часом страждає від самотності й нещасний капітан Крюк, який теж прекрасно обізнаний про байдужість Пена. Пірат пропонує скривдженій дівчинці місце в команді на своєму кораблі, а сам вирішує вбити Пітера, щоб назавжди його позбутися.

Але надії його марні, і в останньому бою з Пітером, якому допомогло кохання Венді, Крюка їсть крокодил. Венді з братами і хлопчаками Пітера повертаються до себе додому, де на них давно і безнадійно чекали батьки. Вони запрошували й Пітера, але той, як не було йому сумно розлучатися з Венді та друзями, все ж таки залишився самим собою - вічним хлопчиськом. ©Kino4ua Пітер Пен 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?