Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Молоді серця

Рік:
Ор. назва:
Love and Honor
Країна:
США
Режисер:
Денні Муні
Тривалість:
01:35:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Американські військові штурмують В'єтнам, що призводить до активних соціальних рухів, страйків і демонстрацій. А в цей час нас знайомлять із військовою групою, членам якої дають звільнення. Далтон вирішує, що йому потрібно терміново повернутися до своєї коханої, щоб залагодити проблеми, які з'явилися як до, так і під час його від'їзду, а Міккі вирішує приєднатися до свого друга, склавши йому компанію.
Прибувши на місце, головні герої фільму дізнаються про те, що дівчина, яку вони шукали, змінила ім'я і тепер входить у групу борців за свободу і виступають проти розгортання військових дій. Поки Далтон намагається залагодити свої справи, Міккі знайомиться з Кендіс. Однак дівчина не збирається піддаватися на його залицяння. Тоді він збирається з силами і робить рішучі дії в боротьбі за її серце. Але проблема в тому, що Міккі використовує брехню у своїх цілях, що сильно шкодить усім іншим. ©Kino4ua Молоді серця 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?