Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Все те незриме світло (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
All the Light We Cannot See
Країна:
США
Режисер:
Стівен Найт, Шон Леві
Тривалість:
1 серія: ~1:00:00 (цілком серій: 4 з 4)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У центрі історії - сліпа французька дівчинка Марі-Лора та її батько Даніель Леблан, які є володарями легендарного діаманта, на який полюють солдати Рейху. Дівчинка на дотик вивчає молюсків у Національному музеї природознавства, де працює її батько, і читає романи, набрані брайлівським шрифтом - "Навколо світу за вісімдесят днів", "Двадцять тисяч льє під водою". Разом вони тікають з окупованого фашистами Парижа, щоб не дати каменю потрапити в руки до ворогів. Батько й донька переховуються в Сен-Мало у свого дядька-відлюдника, який веде підпільні радіопередачі для французького опору.

Дядько, який на Першій світовій надихався іприту і збожеволів, щоночі крутить по радіо зі свого горища науково-популярну передачу, записану ще в мирний час. Він і уявити собі не може, що німецький сирота-радіоаматор у шахтарському місті ловить цю передачу, завдяки своєму допитливому розуму та набутим знанням потрапляє до нацистської школи для обраних і стає цінним фахівцем вермахту - висліджує за радіосигналом у снігах російських партизанів. Так у приморському місті Марі-Лора стикається з талановитим підлітком Вернером, завербованим військами Гітлера для відстеження незаконних радіотрансляцій.

Перейнявшись взаємною симпатією, молоді люди міцно пов'язують свої долі, яким ще не раз доведеться зіткнутися протягом наступного десятиліття. Але це буде потім, а зараз високопоставлений німецький офіцер, який реквізує в окупованій Франції цінності для фюрера, одержимо полює на один-єдиний знаменитий діамант: офіцер хворий на лімфому, а камінь, згідно з легендою, охороняє життя свого власника. ©Kino4ua Все те незриме світло (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?