Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Квартира на двох (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Flatshare
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Пітер Каттанео, Хлоя Вікс
Тривалість:
1 серія: ~ 48:00 (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | OZZ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Британський комедійний серіал демонструє, як можна оригінально вирішити житлову проблему. Дівчина Тіффі Мур розриває стосунки з молодим чоловіком, тепер їй необхідно швидко з'їхати з його квартири і терміново знайти собі нове недороге житло. Хлопець Леон Тумі працює в хоспісі, його зміни призначені на нічний час, зарплата невелика, тому він постійно потребує грошей. Незнайомці опиняються на одній житлоплощі, але практично не зустрічаються. Чоловік перебуває у квартирі в денний час, а дівчина ночами та у вихідні дні. Вони лише виявляють сліди присутності іншої людини: невимиті кухлі, розкидані предмети гардероба, книги. Щоб вирішувати побутові питання, мешканці обмінюються записками, де визначають, хто має винести сміття, прибрати приміщення, викликати майстра та інші нюанси спільного існування. Іноді діляться своїми новинами, подробицями особистого життя або складнощами на роботі. ©Kino4ua Квартира на двох (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?