Kino4ua.com
HD 720p
CCNC-17

Помаранчевий - хіт сезону (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Orange is the new Black
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дженджі Коен
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Події серіалу розкривають життя городянки Коннектикуту, будні якої наповнені розміреністю та спокоєм. У житті дівчини все стабільно – у неї добрий чоловік, квартира та гарна робота. Проте все перевернулося вгору дном, коли вона захопилася великим наркоторговцем. Це знайомство привело героїню до в'язниці, де їй доведеться відсидіти п'ятнадцять місяців. Звичайно, дівчині, яка звикла до затишку світлої квартири, складно звикнути до брудних стін в'язниці. Крім того, тепер ув'язненій доводиться виборювати своє життя. Як розгорнеться її життя далі? ... ©Kino4ua Помаранчевий - хіт сезону (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?