Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Куппермен / Мій тато – супергерой

Рік:
Ор. назва:
Copperman
Країна:
Італія
Режисер:
Ерос Пульєллі
Тривалість:
01:40:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Герой фільму - хлопець на ім'я Ансельмо. Він уже цілком може вважатися дорослою людиною, але його розумові здібності свідчать про протилежне. Ментальний рівень його розвитку зупинився в ранньому віці, і він просто велика дитина. Дитинство його відрізнялося від інших хлопців. Уява працювала по-особливому: хлопчисько годинами міг спостерігати за роботою пральної машини - круглий барабан, що обертається, привертав його увагу не менше, ніж решту дітей мультфільми та комікси. Йому подобалися геометричні форми та яскраві кольори. Усе, крім жовтого, який асоціювався в його мозку з небезпекою. Батька хлопчина ніколи не знав, але мама Джина повідомила синові, що його батько - супергерой, який вирушив рятувати світ від небезпек. Насправді ж татусь просто покинув сім'ю незабаром після народження хлопчика. Але герой, упевнений у надздібностях батька, завжди хотів бути схожим на нього. Коли друг їхнього сімейства, коваль Сільвано, дарує йому зварений з міді костюм, Ансельмо розуміє, що йому випав шанс піти по стопах героїчного тата. Потрібно лише одягатися в мідні обладунки і вийти на боротьбу з несправедливістю: спочатку в рідному містечку, а потім і в усьому світі. ©Kino4ua Куппермен / Мій тато – супергерой 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?