Kino4ua.com
HD 720p
R

Оппенгеймер

Рік:
Ор. назва:
Oppenheimer
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Крістофер Нолан
Тривалість:
03:00:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Роберт Оппенгеймер - блискучий студент, але в очах свого професора відчуває труднощі з математикою, що посилює його занепокоєння. Отримавши ступінь доктора філософії з фізики в Геттінгенському університеті в Німеччині, він повертається до Сполучених Штатів, спонукуваний відсутністю досліджень із квантової фізики. Молодий учений починає викладати в Каліфорнійському університеті в Берклі, одночасно приділяючи час Каліфорнійському технологічному інституту. Дорогою він зустрічає таких значущих особистостей, як Джин Тетлок, з якою в нього періодично виникають романтичні стосунки, Ернест Лоуренс, лауреат Нобелівської премії 1939 року, який наголошує на важливості практичного застосування, і Кетрін П'юнінг, з якою він згодом одружується та з якою створює сім'ю. У якийсь момент він і Альберт Ейнштейн обговорюють далекосяжні наслідки ядерної зброї і важкий тягар знань, який вона несе.


Згодом полковник Леслі Гровс зустрічається з Оппенгеймером і просить узяти участь у розробці атомної бомби, але тільки після того, як учений запевнить його у відсутності симпатій до комуністів. Оппенгеймер збирає команду найкращих учених для спільної роботи і створення атомної бомби, прагнучи використати її як засіб порятунку світу, незважаючи на побоювання, що з'являються в нього з приводу потенційних глобальних наслідків. У день випробування "Трініті" існує деяка невизначеність щодо можливості запуску ланцюгової реакції, яка може призвести до катастрофічних наслідків і потенційно до кінця світу. Водночас намічене випробування проходить успішно. ©Kino4ua Оппенгеймер 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?