Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Нігті

Рік:
Ор. назва:
Fingernails
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Хрістос Ніку
Тривалість:
01:52:41
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Скарга

Дія розгортається в альтернативній реальності недалекого майбутнього. Головна героїня Анна починає працювати в інституті, де проводяться дослідження стосунків пар - вони визначають ступінь закоханості людей. Вчені сконструювали машину, що вміє за допомогою одного людського нігтя визначати рівень щастя в романтичному союзі. Після початку роботи інституту в людях запанувала впевненість у сімейному майбутньому і ніяких розлучень, засмучень і зміни партнера. Вчені точно визначають, чи є ваша пара найбільш підходящою.

Анна та її бойфренд Раян пройшли тест у цьому інституті ще три роки тому і зараз щасливі разом. Анна проводить дослідження за допомогою новітніх агрегатів, але у неї самої намічаються складнощі. У процесі експериментів вона знайомиться з Аміром, який є керівником її роботи і до якого у неї зароджуються романтичні почуття. Однак, якщо вірити програмі, ідеальним супутником для Анни є інший чоловік на ім'я Раян. Сумніви відвідують дівчину, і вона навіть наважується запитати в директора інституту на ім'я Дункан, чи можливо кохати двох людей одразу, і отримала тверду відповідь: "Ні, це біологічно неможливо".

Але всі почуття Анни кричать про протилежне, і вона повинна розібратися що з цього є істиною. Дівчина починає сумніватися: чи довіряти власним почуттям, чи надійніше довіритися вибору, зробленому програмою. Обидва чоловіки постійно в неї перед очима і кандидатуру Раяна офіційно схвалила машина, але що ж робити з Аміром, побачивши якого в Анни солодко завмирає серце. З огляду на той факт, що в Амра є дівчина Наташа, то їхні стосунки поки що дуже далекі від ідеалу. ©Kino4ua Нігті 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.9
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?