Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Павутиння

Рік:
Ор. назва:
Cobweb
Країна:
США
Режисер:
Семюель Боден
Тривалість:
01:28:04
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Восьмирічний школяр Пітер не може налагодити взаємини з однолітками та однокласниками. Він переживає сильний булінг і глузування підлітків, з якими нічого не може вдіяти. У сім'ї він також не знаходить підтримки і допомоги у вирішенні конфліктних ситуацій. Батьки зайняті своїми справами і вважають за краще не вникати в шкільні розбірки сина. Одного разу вночі, коли мати з батьком міцно спали і нічого не чули, в кімнаті хлопчика виникли дивні містичні звуки. Пітер з жахом розповідає батькам про моторошні шуми, але його не хочуть чути, посилаючись на звичайні дитячі фантазії про монстрів під ліжком. Щодня він прислухається до шепоту, який раптово перетворюється на тоненький голосок маленької дівчинки. Вона попереджає, що існують небезпечні секрети, здатні добряче нашкодити родині. Хлопчик не ділиться з рідними отриманою інформацією, а продовжує спілкуватися з незнайомим голосом. Далі йому радять, як зупинити шкільного забіяку, а потім і відкривають очі на секрети родичів. ©Kino4ua Павутиння 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?