Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Голосок

Рік:
Ор. назва:
Little Voice
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Марк Херман
Тривалість:
01:36:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Paramount Comedy
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
«Голосок» — кумедний комедійний мюзикл, який незаслужено залишився на периферії історії (хоча свого часу й отримував «Золоті глобуси»). Кейн грає музичного продюсера-невдаху, який вміє розпізнавати таланти, але ще краще справляється з тим, щоб щоразу руйнувати власне майбутнє. До нього приходить дівчина Лора з незвичайною здатністю: вона чудово вміє наслідувати голоси знаменитих музикантів, при цьому не може знайти свій власний (буквально та метафорично). «Голосок» — миле і часом кумедне кіно про задвірки індустрії розваг, і Майкл Кейн тут як на диво гарний, у ролі чарівного лузера — образ знову ж таки для нього не типовий. ©Kino4ua Голосок 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?