Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Суперзірка

Рік:
Ор. назва:
Raise Your Voice
Країна:
США
Режисер:
Шон МакНамара
Тривалість:
01:46:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Старшокласниця Террі Флетчер живе в невеликому провінційному містечку Флагстафф, штат Арізона, має гарний голос, а також грає на піаніно. Вона справжня суперзірка церковного хору, і це дуже подобається дівчині. Життя в рідному місті Террі цілком влаштовує, у неї багато друзів та знайомих, поряд сім'я та улюблений хор. Але старший брат Пол переконує сестру, що вона може стати чудовою вокалісткою і навіть здобути звання суперзірки, але Террі не замислюється над його словами. Лише жахлива трагедія, яка забрала життя улюбленого брата, змушує Террі задуматися про власне життя, майбутнє та мрії. Вона розуміє, що хоче вдосконалюватись і рости, як співачка. Для цього Террі вирушає на літо до престижного музичного коледжу Брістоль, розташованого в Лос-Анджелесі. Однак, у коледжі майбутньої зірки музичного олімпу доводиться зіткнутися з численними труднощами та проблемами, а також недругами та заздрісниками, боротьба з якими тільки робить Террі сильнішим. ©Kino4ua Суперзірка 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?