Kino4ua.com
480p
R

Третя персона

Рік:
Ор. назва:
Third Person
Країна:
Велика Британія, США, Німеччина, Бельгія
Режисер:
Пол Хаггіс
Тривалість:
02:16:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
У першій історії головним героєм буде немолодий письменник Майкл, який нещодавно користувався великою популярністю. Він був багатий і шанований, але потім у його житті сталася трагічна подія. Це справило на Майкла сильне враження і виникли серйозні зміни в його житті. Тепер він пише свої твори автоматично. Стосунки Майкла з дружиною дали тріщину. Він перестав спілкуватися з друзями і не бачить сенсу жити далі. Якось раз він познайомився з юною, обдарованою та оптимістичною студенткою Анною. Але з якоїсь причини її погляд холодний, і вона щоразу здригається, коли дзвонить її мобільний телефон. Може у неї є якась таємниця? ©Kino4ua Третя персона 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?