Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Телефон містера Герріґена

Рік:
Ор. назва:
Mr. Harrigan's Phone
Країна:
США
Режисер:
Джон Лі Генкок
Тривалість:
01:46:15
Переклад:
Українська мова Професійний Дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Харріган - бізнесмен. Він уміє заробляти гроші і все намагається використати задля отримання власної вигоди. І в цьому він по-справжньому добрий.

Незважаючи на різницю в характерах, поглядах та віці, герої фільму «Телефон містера Харрігана» все ж таки встановлюють контакт.
Їхні стосунки починаються в той момент, коли Крейг вирішує допомогти Харрігану з читанням книг. Останній дуже любить читати, але через вік та проблеми з очима більше не може цього робити.

У той же час хлопчик отримує мобільний телефон, щоб йому було простіше підтримувати зв'язок із зовнішнім світом. Він навіть уявити не може, що зв'язок буде продовжено після того, як покровитель помре. ©Kino4ua Телефон містера Герріґена 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Hennadiy
    Hennadiy
    17 листопада 2022 11:26
    + +1 -
    Замах на гривню, а удар на копійку. Якесь незавершене і пусте. Незрозумілі відчуття після фільму. Містика не моє. Я не рекомендую перегляд цієї лівацько-релігійщини!