Kino4ua.com
HD 720p
R

Дещо особливе

Рік:
Ор. назва:
The Special
Країна:
США
Режисер:
Брюс Сміт
Тривалість:
01:34:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 15K3
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Джеррі одружений на прекрасній Лізі та щасливий у шлюбі. Хлопець обожнює дружину, мріє прожити з нею життя і зустріти старість. Здавалося б, у них ідеальні гармонійні стосунки, засновані на любові та повній довірі, але в якийсь момент чоловік починає підозрювати благовірну в зраді, і підозри поступово переростають у справжню параною. Ревнивець не може знайти спокою ні вдень, ні вночі, провокуючи на порожньому місці часті сімейні скандали. Посварившись укотре з Лізою без приводу, перебуваючи в огидному ставленні до нього Джеррі, намагається привести нерви до ладу за склянкою спиртного. Для цієї мети він йде в місцевий бар, де компанію йому складає старий приятель Майк. Вислухавши всі скарги і домисли надмірно ревнивого товариша, заради повернення емоційної рівноваги, той пропонує йому щось особливе. Він вмовляє ревнивця, що страждає, розслабитися в підпільному будинку розпусти мадам Жоре і розповідає, як потрапити до цього специфічного закладу. Коли герой відвідує бордель, його запрошують у дивну погано освітлену кімнату, де чомусь немає навіть ліжка, зате є якась коробка з інструкцією. Несподівано чоловік, який не підозрює підступу, вплутується в кошмарну гру. ©Kino4ua Дещо особливе 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?