Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Легенда про Ла Йорону / Прокляття Ла Йорони: Повернення

Рік:
Ор. назва:
La Llorona / The Curse of La Llorona
Країна:
США
Режисер:
Патриція Харріс Сілі
Тривалість:
01:38:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Головні герої фільму Ендрю разом із дружиною і сином вирушає у відпустку. Сім'я зупиняється в скромному самотньому маєтку, де їх ніхто не міг потурбувати. Ідеально спланований відпочинок порушують моторошні розповіді про Ла Йорон. Кілька років тому в цьому будинку жила самотня жінка. Її важка доля ще за життя звела нещасну з розуму, а після смерті змусила поневірятися її озлоблений дух цими місцями. Збожеволілу матір можна зустріти біля самої води. Кажуть, що той, хто одного разу її побачив, більше ніколи не прийде до тями. Привид тут же висмоктує всю життєву силу, забираючи всі хороші спогади. Ла Йорона не любить гостей. Вона мучить сім'ю Ендрю, краде його хлопчика Денні. Тепер він застряг між світами живих і мертвих. У будь-яку секунду грань може переломитися, і подружжя втратить єдину дитину. Карлі благає єдину добру людину в окрузі - таксиста Хорхе допомогти їм. Чоловік, попри неабиякий страх, погоджується, адже не може залишити Ендрю та Карлі самих. ©Kino4ua Легенда про Ла Йорону / Прокляття Ла Йорони: Повернення 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb3.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?