Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Друзі рибалки

Рік:
Ор. назва:
Fisherman's Friends
Країна:
США
Режисер:
Кріс Фоггін
Тривалість:
01:51:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Еники-беники
Переклад:
Original English Оригінал
Минає майже рік від тих подій, коли цинічний лондонський музичний продюсер Денні підписав контракт із групою корнуоллських рибалок і привів їх до слави. Після успіху свого дебютного альбому інді-гурт "Відчайдушні друзі" перебуває в музичних чартах і мандрує з туром усією Великою Британією. Тепер перед головними героями стоїть низка нових непосильних завдань: боротьба із зірковою хворобою, пошук ще одного учасника для гурту, робота над другим альбомом і хвилюючий виступ на одній сцені з суперзірками на фестивалі Гластонберрі. ©Kino4ua Друзі рибалки 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?