Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Людина, що знала надто багато / Людина, що забагато знала

Рік:
Ор. назва:
The Man Who Knew Too Much
Країна:
США
Режисер:
Альфред Гічкок
Тривалість:
02:00:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Молодий чоловік Бен, його дружина Жозефіна та їхній син Хенк вирушили у відпустку в сонячну країну Марокко. Насолоджуючись місцевою красою і довгоочікуваною відпусткою, головні герої незабаром зустрічають Дрейтонів - молоду пару з Великої Британії, а також надто доброзичливого француза Луї. Через якийсь час, коли подружжя прогулювалося ринком, до них підбіг чоловік в арабському вбранні з ножем у спині. Бен швидко зреагував, коли той почав падати. Підхопивши його, чоловік дізнається, що це Луї, переодягнений в араба. Перед смертю він повідомляє Бену якусь секретну інформацію, внаслідок чого герой виявляється втягнутим у міжнародну змову. Річ у тім, що планується вбивство дуже важливої персони, а перешкодити цьому зможе лише Бен... ©Kino4ua Людина, що знала надто багато / Людина, що забагато знала 1956 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?