Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шукачі могил

Рік:
Ор. назва:
Grave Encounters
Країна:
Канада
Режисер:
Колін Мініган, Стюарт Ортіз, Брати Вішес
Тривалість:
01:33:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Чого не зробиш заради рейтингу, якщо ти - професійний телевізійник. Команда телешоу "Шукачі" готова заради рейтингу провести ніч не те що на кладовищі, а навіть у психіатричній лікарні, де, за чутками, повнісінько потойбічних явищ, які так чудово виглядатимуть на телеекрані. У принципі "Шукачам" такі пригоди не в новинку, оскільки шоу спеціалізується на полюванні на привидів. Що ж, чому б і не пополювати, якщо їх тут такий достаток. І ось наші професіонали, обвішані камерами та іншими професійними іграшками, закриваються на ніч у психлікарні, щоб зафіксувати на плівці все, що там знайдеться потойбічного. Виявляється, просто привид і привид померлого в психлікарні пацієнта - це дві великі різниці. А лікарня вночі - зовсім не те, що лікарня вдень. Вночі вона перетворюється на непрохідний лабіринт, де за кожним кутом криється страшна таємниця. Але профі залишається профі. Навіть якщо все пекло ополчиться на нас, шоу має тривати. І команда мисливців за привидами не припиняє зйомок, хоча вже й немає сумнівів, що вони знімають останні події свого власного життя. А що, з цього вийде класне шоу! Рейтинг буде просто забійний. До речі, фільм знімали в будівлі Коллінгвудської психіатричної лікарні, яка має погану славу. Свого часу там широко і охоче застосовували жорстокі методи лікування, такі: як лоботомія, шокова терапія і сенсорна депривація. У цьому відношенні Коллінгвуд був "попереду планети всієї". Коли лікарню, нарешті, закрили (а сталося це 1963-го року), навколо неї негайно утворився цілий рій міфів і легенд. Нібито там зграями гуляють примари і безперервно матеріалізуються непізнані та непізнавані об'єкти. З Коллінгвудом пов'язано також багато реальних історій зі зникненням людей. Тож, коли будете дивитися фільм "Шукачі могил", придивіться уважніше. Раптом серед кіношних привидів затесалася парочка справжніх? ©Kino4ua Шукачі могил 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?