Kino4ua.com

Мисливці за привидами 2

Рік:
Ор. назва:
Ghostbusters II
Країна:
США
Режисер:
Айвен Рейтмен
Тривалість:
01:48:59
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
З моменту подій попередньої частини пройшло вже п'ять років. Паранормальна активність в Нью-Йорку значно знизилася, якщо не сказати більше. Команда «мисливців за привидами», яка ще не так давно захистила місто від вторгнення жахливого Гозера і його примарної армії втратила свою популярність і незабаром їх послуги зовсім перестали бути потрібні.
Відтепер Пітер, Ігон, Рей і Вінстон звичайнісінькі люди. Кожен з них повернувся до своєї колишньої роботи, хтось обзавівся сім'єю, але, тим не менш, героям, відійшовши від справ не вистачало колишнього захоплення і ризику перед незвіданим і небезпечним.

Незабаром над мегаполісом нависає нова загроза. У місцевому музеї починають відбуватися загадкові речі і стає ясно, що тут не обійшлося без втручання надприродних сил. Старовинне полотно, на якому зображений образ середньовічного правителя на ім'я Віго оживає і здатен контролювати розум людей які перебувають з ним поруч. Мета цієї примари заволодіти тілом немовляти і таким способом відродитися заново.
«Мисливцям за привидами» доводиться знову одягнути комбінезони, вдосконалити свою зброю і дати відсіч злісному духу, який, якщо йому не помішати може накоїти безліч бід. ©Kino4ua Мисливці за привидами 2 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?