Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Занепалі

Рік:
Ор. назва:
Fallen
Країна:
Велика Британія, Угорщина
Режисер:
Скотт Хікс
Тривалість:
01:31:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Люсінда Прайс пережила трагічну, безглузду смерть коханого. Нічого не віщувало біди, як раптом, автомобіль вилітає з-за повороту, хлопець не встигає піти вбік, і ось він уже перебуває на капоті, удар головою, і тлінне перебування за межами нашого всесвіту. Дівчина спостерігала за тим, що відбувається, на власні очі, вона навіть і сказати нічого не змогла, як все і сталося. Душевна травма вимагала серйозного вчинку, хотілося піти за принцом, і благо, що суспільство не дозволило зробити настільки необачний вчинок. Люсінду відправляють у школу Sword&Cross, де проходять реабілітацію важкі підлітки.


Тут до кожного студента своє ставлення, тут кожен викладач намагається відшукати родзинку свого підопічного, щоб з нього і створити унікальну людину. Прайс не хотіла слідувати стереотипам, вона до останнього хотіла виконати задумане, але зустрівшись із Деніелом, вродливим, але до болю дивним молодиком, вона назавжди змінилася у своєму прагненні. Люсінда відчуває внутрішнє тяжіння, її тягне до цього представника сильної половини людства, вони немов були раніше знайомі, але ось опонент, він ніяк не хоче йти на контакт, він уникає спілкування. Слід розібратися в тому, що відбувається, слід все розставити по своїх місцях. ©Kino4ua Занепалі 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?