Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вічність між нами

Рік:
Ор. назва:
Endless
Країна:
США
Режисер:
Скотт Спір
Тривалість:
01:34:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У головних героїв мелодрами «Вічність між нами» — закоханої молодої пари Кріса та Райлі було все про що вони мріяли, але трагічна автокатастрофа забирає життя Кріса. Після тривалого перебування в лікарні дівчина оговталася, але душевна рана не гоїться. Райлі не може пережити смерть коханого і страшенно страждає без нього. Після смерті Кріс застряг у чистилищі, але знайшов спосіб, як можна спілкуватися з коханою, щоб допомогти їй пережити втрату, а також, щоб показати, що справжнє кохання подолає будь-які межі навіть якщо закохані розділені смертю. Тепер Райлі має відпустити коханого і рухатися далі. ©Kino4ua Вічність між нами 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?