Kino4ua.com
R

Прочитати та спалити

Рік:
Ор. назва:
Burn After Reading
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Ітан Коен, Джоел Коен
Тривалість:
01:32:10
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Містеру Оззі коштувало величезних зусиль добитися довгоочікуваного підвищення по службі. Тепер спецагент займає відповідальний пост начальника ЦРУ. Однак радість чоловіка тривала недовго. Без попередніх пояснень і попередження його звільнили, не давши шансу на реабілітацію. Ображений герой вирішив, що керівництво не мало морального права на подібний вчинок. Протестуючи, він вирішив зайнятися написанням мемуарів, куди цілими абзацами вставляв секретні дані, отримані за десятки років розвідувальної діяльності. Важливі матеріали він вважає за краще зберігати на диску, який завжди тримає при собі. Вельми необачний вчинок з боку Оззі, але колишній агент і гадки не мав, до яких наслідків він призведе. Випадковий збіг обставин і диск з конфіденційною інформацією потрапляє в руки легковажного "качка" Чеда Фельдхаймер. Недалекий спортсмен, побачивши незрозумілі для його мізерного інтелекту таблиці і цифри, вирішив, що на цьому можна пристойно заробити. Тепер потрібно тільки відшукати людину, для якої дана інформація щось віважить, і зажадати заплатити викуп. Чед, який з шантажем стикався тільки при перегляді бойовиків, потрапив у справжню халепу, не розуміючи, що його власне життя тепер висить на волосині. ©Kino4ua Прочитати та спалити 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?